Search

Magnum Sade 6,0kW – Kupari

Led valonauhalla valaistu Magnum Sade Kiuas! Teho 6,0kW – Kupari

1300,00  (sisältää alv. 24%)

SKU: 502
EAN: 6429810717900

Kuvaus

Magnum Sade kiuas sopii hyvin lattiakiukaaksi tai upotettavaksi lauteisiin. Magnum Sade kiuas takaa löylyjen lisäksi pehmeän ja tasaisen valaistuksen. Nauti saunomisesta ilman häiriöntekijöitä sillä me olemme ottaneet huomioon erilaiset käyttäjät. Kiukaan valaistuksesta voi nauttia myös täysin pimeässä saunassa ilman, että valaistus rasittaisi käyttäjän silmiä. Viivamainen ulkokuosi tuo valon kauniisti kiukaan sisältä. Kuparin sävyinen kiuas muistuttaa erittäin hyvin ja kauniisti ruostunutta pintaa pienellä kiillolla.

Kiukaan sisällä on LED valonouha joka valaisee kiukaan välitilaa alhaalta ylös saakka. Valoja ohjataan kiukaan omasta Finlandia ohjauspaneelista.
Magnum-kiukaiden loistava tuotekehitys antaa saunan kiukaan sijoittelulle uusia mahdollisuuksia. Kiukaan suojaetäisyydet alalauteeseen ovat 40 mm ja ylälauteeseen 100 mm. Tämän mahdollistaa kiukaan alavaippojen välissä oleva ilmajäähdytys, joka tehokkaasti jäähdyttää kiukaan ulkopintoja. Kaikissa kiukaissa on painovoimainen ilmankierto kiukaan keskiosalla, joka takaa kiukaan kivitilan nopeamman lämpenemisen ja kiukaan ulkopinnan jäähdytyksen.

Kaikki Magnum-kiukaat on varustettu erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauspaneeli sekä kiukaan keskus päivitettiin vuonna 2019 asiakkaita kuunnellen täysin valkoiseksi. Ohjauspaneelin taustasta tuli valkoinen ja kehys ympärillä on  Schneider Exxact sarjan Primo malli valkoisena. Ohjauspaneeli näyttää upealta niin saunassa kuin pesuhuoneessa, tinkimättä kuitenkaan käyttömukavuudesta tai asennusmahdollisuuksista. Vuonna 2024 ohjauspaneeli on mahdollista saada myös antrasiitin värisenä.

Kehyksiksi käy kaikki Schneider Electric Exxact -tuoteperheen kehykset. Saatavana lasisena, eri tekstuureina jne. Kehyksiä myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat. Voit integroida kiukaan ohjauspaneelin osaksi valokytkimiä käyttämällä samoja sähkökalusteita kuin asunnossasi. Saunassa paneelin voi joko upottaa levyseinärasialla paneeliin tai asentaa pintarasiaan. Tämä luo kylpyhuone- ja saunansuunnitteluun aivan uudet mahdollisuudet. Lue lisää Schneider Electric Exxact -tuoteperheestä täältä. Finlandia ohjauskeskuksesta voidaan myös ottaa virta muille saunavaloille sataan wattiin saakka (0,5A). Valoja ohjataan paneeliin valonapista.

Upotusrasian pohja ei tule kiukaan mukana. Sopiva rasia on mm. ABB levyseinä kojerasia AUS-15.2p. Rasioita myy kaikki hyvin varustetut rautakaupat.
Suositeltu pinta-rasia on Exxact WDE002751 (2418101) joka on suunniteltu Exxact sarjan kehyksille. Syvyys rasialla vain 21mm.

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)
Mitat 37 × 37 × 130 cm (senttimetri)
EAN

6429810717009

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tekniset tiedot:

 • Suositeltava saunan koko: 5-8 m3
 • Teho: 6,0 kW
 • Saunan minimikorkeus: 1950 mm
 • Kivimäärä: n.80 kg
 • Korkeus: 1000 mm
 • Halkaisija: 325 mm
 • Suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin alle 800mm korkeudessa 40mm
 • Suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin yli 800mm korkeudessa 100mm
 • Kytkentäkaapeli: 5×1,5 mm2
 • Erillinen ohjauspaneeli (voidaan sijoittaa saunatilassa 1000 mm korkeuteen)
 • Ohjauspaneelissa 10m kaapeli joka voidaan katkaista oikeaan mittaan. Lue lisää käyttöohjeeesta.
 • Sulake: 3x 10 A

Magnum kiukaille on myönnetty Desing From Finland tunnustus Suomalaisen Työn Liiton puolesta.

Käyttöohje

VALMISTAJA

Tähtisaunat Oy

Olemme kotimainen sauna valmistaja, joka toteuttaa laadukkaat lauteet mittatilauksena, aina ammattitaidolla. Valmislauteiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu myös suomalaista muotoilua edustava Magnum-kiuas, joka valmistetaan Hollolassa.