Toimitusehdot

Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Starsauna Oy:n ja Tähtisaunojen tehdastuotteita. Valaisintuotteet toimittaa Cariitti Oy. Ne eivät edusta yrityksien koko tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisemmin meiltä kysyttyjä tuotteita. Kaikkea saunaanliittyvää tuotetta voi kysyä suoraan osoitteesta info@nettikiuas.fi

Myyjä pidettää itselleen oikeuden olla myymättä tuotteita verkkokaupan kautta jälleenmyyjille. Myyjä voi pidättää itsellään oikeuden rajoittaa myyntimäärät 1/kpl per asiakas. Nettikikaupan hinnat saattavat poiketa muualla myytävien tuotteiden hinnoista.

Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta ja saattavat sisältää niihin kuuluvia ja kuulumattomia lisävarusteita (mm kiuaskaiteet, valaistus). Tälläiset asiat ei käy normaalista reklamaatiosta ja nettkiuas.fi voi vedota erehdykseen mikäli asiakas on ostanut tuotteen ilman tutustumista sen tuotekohtaiseen tuoteselosteeseen.

Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 arkipäivää ja valaisintuotteille 1-2vk. Toimitamme tuotteet joko matkahuollon kautta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Jotkut tuotteet ovat suoraan jakelutoimituksella. Tällöin Matkahuolto soittaa asiakkaalle ennen tuotteen jakelua kotiovelle. Mikäli toimitus viivästyy tai kyseessä on mittatilaustuote, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa tilaaja voi peruuttaa tuotteen, jos pidennetty toimitusaika ei sovi asiakkaan omaan aikatauluun. Näissä tilanteissa palautamme rahan asiakkaan tilille jos on maksanut suoraan. Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena ostoksestasi.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja.

Maksutapoina on valittavissa:

Nordea verkkokamaksu
Osuuspankki verkkomaksu
Sampo verkkomaksu
Säästö-/paikallisosuuspankikkien verkkomaksu
Handelsbanken verkkomaksu
Tapiola verkkomaksu
Ålandsbanken verkkomaksu
S-pankki verkkomaksu

Jousto lasku ja erämaksu

Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä, kuljetuksessa tulleiden vaurioiden takia tapahtuvasta viivästyksestä tapahtuvista haitoista. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on tustustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nettikiuas pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ”selkeiden hintavirheiden” kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa, siten että tuotteen hinta poikkeaa selkeästi tuotteen oikeasta hinnasta. Esimerkkinä pilkkuvirheet. Tälläisissä tapauksissa virheellisen hinnan on poikettava niin selkeästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Tilaajalla on kuluttajasuojalainmukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja avaamaton. Jos tuote/tuotteet on purettu suojakääreistä, raukeaa tällöin palautusoikeus lisenssiehtojen mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen on otettava ensimmäisenä yhteyttä myyjään info@nettikiuas.fi. Myyjä järjestelee tuotteen palautuksen ja jakelutoimituksissa tämä voi vaatia asiakkaalta tuotteen viemistä lähimpään kulloisenkin tavarantoimittajan toimipisteeseen (Matkahuolto toimipisteet). Kuluttajasuojalainmukainen palautusoikeus täyttyy etäkaupassa jossa asiakaalla ei ole ollut mahdollista tutustua tuotteeseen. Palautusoikeus ei ole voimassa etätilauksissa jossa tuote noudetaan suoraan tehtaalta. Palautuksesta tulevat kuljetuskustannukset tulevat asiakkaan maksettaviksi.