Toimitustavat

Toimitamme tuotteitamme Postin välityksellä. Kaikki lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia ja toimitamme seurantakoodin kun tuote/tuotteet on laitettu matkaan.

Posti

Toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen. Lähetykset kuljetetaan vastaanottajalle perille asti koko maassa. Jakelija tiedustelee jakeluaikaa soittamalla tai SMS viestillä ja toimitus tapahtuu vasta kun jakeluaika on sovittu. Helposti särkyvät lähetykset tulevat automaattisesti erikoiskäsittelynä. Kiukaat toimitetaan automaattisesti Kotiovelle. Pienet tuotteet kulkee posti tai verkkopakettina, jotka jaetaan lähimpään palvelupisteeseen.

Yksityisyys ja turvallisuus

Nettikiuas.fi:n tietokantaan tallentuu tilaustietojen mukana annetut henkilötiedot. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

Palautukset ja vaihdot

Asiakkaalla on lainmukainen 14 päivän vaihto ja palautusoikeus avaamtattomille tai käyttämättömille tuotteille. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei täyty jos tuote on avattu tai käytetty. Asiakas maksaa palautuksesta tulevat kulut. HUOM! Sähkölaitteilla ja varaosilla ei ole palautusoikeutta. 

Tilaaminen

Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Toimitamme tuotteet 1-4 päivän sisällä tilauksesta. Mittatilaustöissä toimitusaika saattaa olla 1-14 päivää. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme heti.

Tietoa Maksamisesta 

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Kun verkkokauppa käyttää Paytrailin maksupalvelua löydät heidän sivuiltaan palvelun kuvauksen esimerkiksi toimitusehdoista.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -,  ja MasterCard SecureCode  -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)
Lue lisää: walley.fi

Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi

Tuotteemme

Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Tähtisaunojen tehdastuotteita sekä erinäisten yhteistyökumppaneidemme varastotuotteita. Ne eivät edusta yrityksien koko tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisemmin meiltä kysyttyjä tuotteita. Kaikkea saunaanliittyvää tuotetta voi kysyä suoraan osoitteesta info@nettikiuas.fi

Myyjä pidettää itselleen oikeuden olla myymättä tuotteita verkkokaupan kautta jälleenmyyjille. Myyjä voi pidättää itsellään oikeuden rajoittaa myyntimäärät 1/kpl per asiakas. Nettikikaupan hinnat saattavat poiketa muualla myytävien tuotteiden hinnoista.

Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta ja saattavat sisältää niihin kuuluvia ja kuulumattomia lisävarusteita (mm kiuaskaiteet, valaistus). Tälläiset asiat ei käy normaalista reklamaatiosta ja nettkiuas.fi voi vedota erehdykseen mikäli asiakas on ostanut tuotteen ilman tutustumista sen tuotekohtaiseen tuoteselosteeseen.

Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 arkipäivää ja valaisintuotteille 1-2vk. Toimitamme tuotteet joko postin tai matkahuollon kautta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Jotkut tuotteet ovat suoraan jakelutoimituksella. Tällöin kuljettaja soittaa asiakkaalle ennen jakoa tai tiedustelee jakeluajankohtaa teksiviestitse.  Mikäli toimitus viivästyy tai kyseessä on mittatilaustuote, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa tilaaja voi peruuttaa tuotteen, jos pidennetty toimitusaika ei sovi asiakkaan omaan aikatauluun. Näissä tilanteissa palautamme rahan asiakkaan tilille jos on maksanut suoraan. Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena ostoksestasi.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja.

Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä, kuljetuksessa tulleiden vaurioiden takia tapahtuvasta viivästyksestä tapahtuvista haitoista. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on tustustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nettikiuas pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ”selkeiden hintavirheiden” kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa, siten että tuotteen hinta poikkeaa selkeästi tuotteen oikeasta hinnasta. Esimerkkinä pilkkuvirheet. Tälläisissä tapauksissa virheellisen hinnan on poikettava niin selkeästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Tilaajalla on kuluttajasuojalainmukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja avaamaton. Jos tuote/tuotteet on purettu suojakääreistä, raukeaa tällöin palautusoikeus lisenssiehtojen mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen on otettava ensimmäisenä yhteyttä myyjään info@nettikiuas.fi. Myyjä järjestelee tuotteen palautuksen ja jakelutoimituksissa tämä voi vaatia asiakkaalta tuotteen viemistä lähimpään kulloisenkin tavarantoimittajan toimipisteeseen  Kuluttajasuojalainmukainen palautusoikeus täyttyy etäkaupassa jossa asiakaalla ei ole ollut mahdollista tutustua tuotteeseen. Palautusoikeus ei ole voimassa etätilauksissa jossa tuote noudetaan suoraan tehtaalta. Palautuksesta tulevat kuljetuskustannukset tulevat asiakkaan maksettaviksi.