Sopimusehdot

Toimitustavat

Toimitamme tuotteitamme Postin sekä Matkahuollon välityksellä. Kaikki lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia ja toimitamme seurantakoodin kun tuote/tuotteet on laitettu matkaan.

Posti tai Matkahuolto

Toimitus kotiin tai lähimpään noutopisteeseen. Lähetykset kuljetetaan vastaanottajalle perille asti koko maassa. Jakelija tiedustelee jakeluaikaa soittamalla tai SMS viestillä ja toimitus tapahtuu vasta kun jakeluaika on sovittu. Helposti särkyvät lähetykset tulevat automaattisesti erikoiskäsittelynä. Kiukaat toimitetaan automaattisesti Kotiovelle. Pienet tuotteet kulkee posti tai verkkopakettina, jotka jaetaan lähimpään palvelupisteeseen. Näitä on mm siwat, valintatalot jne.


Yksityisyys ja turvallisuus

Nettikiuas.fi:n tietokantaan tallentuu tilaustietojen mukana annetut henkilötiedot. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

Palautukset ja vaihdot

Asiakkaalla on lainmukainen 14 päivän vaihto ja palautusoikeus normaalituotteillemme. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus ei täyty jos tuote on avattu tai käytetty.

Tilaaminen

Tilaaminen on helppoa ja turvallista. Toimitamme tuotteet 1-4 päivän sisällä tilauksesta. Mittatilaustöissä toimitusaika saattaa olla 1-14 päivää.

Maksutavat

Verkkokaupassamme on maksutapoina suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä Jousto lasku ja erämaksu.

Paytrail

Verkkopankkimaksut menevät Paytrailin kautta. Voit maksaa ostoksesi seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:

Nordea
Osuuspankki
Sampo
Säästö-/paikallisosuuspankit
Handelsbanken
Tapiola
Ålandsbanken
S-pankki
Maksutapa on asiakkaalle maksuton.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla
Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Starsauna Oy:n ja Tähtisaunojen tehdastuotteita. Valaisintuotteet toimittaa Cariitti Oy. Ne eivät edusta yrityksien koko tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisemmin meiltä kysyttyjä tuotteita. Kaikkea saunaanliittyvää tuotetta voi kysyä suoraan osoitteesta info@nettikiuas.fi

Myyjä pidettää itselleen oikeuden olla myymättä tuotteita verkkokaupan kautta jälleenmyyjille. Myyjä voi pidättää itsellään oikeuden rajoittaa myyntimäärät 1/kpl per asiakas. Nettikikaupan hinnat saattavat poiketa muualla myytävien tuotteiden hinnoista.

Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tuotteesta ja saattavat sisältää niihin kuuluvia ja kuulumattomia lisävarusteita (mm kiuaskaiteet, valaistus). Tälläiset asiat ei käy normaalista reklamaatiosta ja nettkiuas.fi voi vedota erehdykseen mikäli asiakas on ostanut tuotteen ilman tutustumista sen tuotekohtaiseen tuoteselosteeseen.

Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 arkipäivää ja valaisintuotteille 1-2vk. Toimitamme tuotteet joko postin tai matkahuollon kautta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Jotkut tuotteet ovat suoraan jakelutoimituksella. Tällöin kuljettaja soittaa asiakkaalle ennen jakoa tai tiedustelee jakeluajankohtaa teksiviestitse.  Mikäli toimitus viivästyy tai kyseessä on mittatilaustuote, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa tilaaja voi peruuttaa tuotteen, jos pidennetty toimitusaika ei sovi asiakkaan omaan aikatauluun. Näissä tilanteissa palautamme rahan asiakkaan tilille jos on maksanut suoraan. Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena ostoksestasi.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja.

Myyjä ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä, kuljetuksessa tulleiden vaurioiden takia tapahtuvasta viivästyksestä tapahtuvista haitoista. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on tustustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nettikiuas pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ”selkeiden hintavirheiden” kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa, siten että tuotteen hinta poikkeaa selkeästi tuotteen oikeasta hinnasta. Esimerkkinä pilkkuvirheet. Tälläisissä tapauksissa virheellisen hinnan on poikettava niin selkeästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Tilaajalla on kuluttajasuojalainmukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja avaamaton. Jos tuote/tuotteet on purettu suojakääreistä, raukeaa tällöin palautusoikeus lisenssiehtojen mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen on otettava ensimmäisenä yhteyttä myyjään info@nettikiuas.fi. Myyjä järjestelee tuotteen palautuksen ja jakelutoimituksissa tämä voi vaatia asiakkaalta tuotteen viemistä lähimpään kulloisenkin tavarantoimittajan toimipisteeseen  Kuluttajasuojalainmukainen palautusoikeus täyttyy etäkaupassa jossa asiakaalla ei ole ollut mahdollista tutustua tuotteeseen. Palautusoikeus ei ole voimassa etätilauksissa jossa tuote noudetaan suoraan tehtaalta. Palautuksesta tulevat kuljetuskustannukset tulevat asiakkaan maksettaviksi.